Junioren
Terug

Junioren

 

De Arnhemsche Hockeyclub is een gezellige hockeyclub met circa 720 leden, waarvan het grootste deel jeugdleden. Doel is om alle leden met plezier op eigen niveau te laten spelen en trainen en elke week iets beter te worden. Een grote groep trainers - professionele trainers en enthousiaste jeugdleden - staan elke week klaar om alle teams minimaal 2 keer per van trainingen te voorzien. Daarnaast wordt er van competitie gespeeld op het veld (september t/m november en maart t/m juni) en in de zaal (december t/m februari).

Ben je tussen de 10 en 18 jaar en lijkt het je leuk om te gaan hockeyen, dat kan! Mail naar de Technisch Manager, Martijn Tijssen en hij neemt contact met je op wanneer je mee kunt trainen en bij welke trainer. Mailen kan naar [email protected]

Afmelden trainingen

 

Indien je een keer verhinderd bent om te trainen, verzoeken wij om je tijdig af te melden bij jouw eigen trainer. Het telefoonnummer is onder andere te vinden via de website van AHC na inloggen en via de AHC Velp app. Daarnaast kun je natuurlijk altijd aan het begin van het seizoen het telefoonnummer aan de trainer vragen.

Vriendelijk verzoek om zo ruim mogelijk van tevoren af te zeggen, zodat de trainers hier rekening mee kunnen houden.

Het nieuwe Jeugdplan AHC is te vinden na inloggen op de site onder Documenten -> Jeugd.

Contactpersoon Jeugd: Martijn Tijssen bereikbaar via [email protected]